Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)
- 40 g Schalotten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Gemüse-Kopenhagener
45min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min