Apparaten en Accessoires
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Blätterteig aus dem Kühlregal (z.B. von Tante Fanny)1 Pck.
-
Schalotten40 g
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
1870 kJ /
447 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Freunde
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tarte Tatin mit Tomaten
1u. 40min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1u. 30min
Spinattarte
1u. 20min
Quiche mit Ofenpaprika
2u.
Chorizo-Quiche
2u. 30min
Tarte provençale
1u. 40min
Paprika-Oliven-Tortilla
1u. 20min
Paprika-Ricotta-Quiche
2u.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1u.
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1u.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1u. 45min
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2u.