Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Füllung
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Wasser
- 2 Eier
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 250 g Rinderhackfleisch
- 20 g Paniermehl
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1126 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Süßkartoffel-Quiche
1h 45min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.
Spargel-Möhren-Quiche
1 Std. 10 Min
Spargelquiche
1 Std. 15 Min
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Kürbisquiche
2u. 5min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min