Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Feigen, getrocknet
- 150 g Walnüsse, halbiert und etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1000 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 10 g Worcester-Sauce
- 5 g Zitronensaft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2056 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Frischkäsesauce
30min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 godz. 40 min
Lauwarmer Pastasalat mit Erdnuss-Dressing
30min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 Min
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Kartoffelquickie
40 Min
Nudel-Tortilla
30min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min