Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reissalat
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Wildreismischung
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK - 5 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 800 g Fleischtomaten, enthäutet, entkernt, gewürfelt
Paprikadressing
- 160 g eingelegte Paprika (geröstet), abgetropft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Brot-Salat
35 Min
Paprika-Salat
20min
Kichererbsensalat
35 Min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15min
Ratatouille-Salat
1 godz.
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 Std. 20 Min
Griechischer Bauernsalat
20min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min