![Maiseintopf Maiseintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/861A64C6-6A47-4CDE-834B-B5BCA40E00CE/Derivates/5a36c633-0f94-40d4-9e11-3f01f686b500.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 2 Zwiebeln (80 g), halbiert
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Öl
- 800 g Gemüsebrühe
- ½ TL Salz
- 250 g Sahne
- 2 Dosen Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 - 2 TL Limettensaft
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 16 Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale (à ca. 25 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35 Min
Erdnuss-Suppe
30 Min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 Min
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
30 Min
Erdnuss-Suppe
40 Min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Ritter-Omelette
40 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 Min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 Min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40 Min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15 Min