Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 6 Eier
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 80 g Schinkenwürfel
- 150 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- ½ TL Paprika de la Vera
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2948 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1874 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Kartoffelquickie
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Wirsing-Pasta
1 Std.
Tortilla
40min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Potato pie
1 Std. 40 Min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min