Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 2 Schalotten, halbiert
- 180 g Tiroler Schinkenspeck, ohne Schwarte, am Stück
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 200 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 200 g Nudeln, kurz, (z.B. Maccheroni von Barilla, 7 Minuten Kochzeit)
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgespült und abgetropft
- 80 g Olivenöl
- 50 g Weißweinessig
- 1 ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Zucker
- 6 Prisen Pfeffer
- 1 Kopfsalat, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2652 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 2135 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 Min
Bohnensalat mit Feta
1 Std.
Ceasar Salad mit Kichererbsen
55 Min
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25 Min
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Radieschensalat
10 min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Bohnen Carbonara
25 Min