Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1230 g Wasser
- 200 g Langkornreis
- 60 g Rosinen
- 2 TL Salz
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 185 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
-
4
Prisen Piment d'Espelette
of 4 Prisen Cayenne-Pfeffer - 40 g Zitronensaft
- 240 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm), Blättchen abgezupft und beiseite gelegt
- 180 g Äpfel, säuerlich (z.B. Elstar), geviertelt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Tomaten, in Spalten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2008 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40min
Reis-Thunfisch-Salat
1 Std.
Pissaladière
1h 20min
Pasta alla Putanesca
45min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 Min
Ligurischer Nudelsalat
35 Min
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 Std.
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55 Min
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40min
Oliven-Kräuterkuchen
1 Std. 30 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min