Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammrückenfilets
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 200 g Couscous
- 150 g Erbsen, TK
- 30 g Mandelstifte
- 50 g Rosinen
- 375 g Geflügelbrühe, flüssig
- 7 EL Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Paprika, fein gewürfelt
- 300 g Möhren, in dünnen Scheiben
- 4 Stängel Minze, Blätter abgezupft, in feine Streifen geschnitten
- 2 EL Butter
- 2 EL Ras el Hanout
- 2 - 3 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1 Std.
Lammragout mit Möhrencouscous
30 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 Std.
Gemüsereis mit Lamm
40 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1h 15min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40 Min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Bulgur mit Möhren und Hackfleisch
40 Min