Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Lammrückenfilets
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 200 g Couscous
- 150 g Erbsen, TK
- 30 g Mandelstifte
- 50 g Rosinen
- 375 g Geflügelbrühe, flüssig
- 7 EL Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Peperoni, rot
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Paprika, fein gewürfelt
- 300 g Möhren, in dünnen Scheiben
- 4 Stängel Minze, Blätter abgezupft, in feine Streifen geschnitten
- 2 EL Butter
- 2 EL Ras el Hanout
- 2 - 3 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 827 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Fisch-Piccata
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1 Std. 10 Min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Couscous-Salat mit Rindfleisch
35 Min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1 Std. 15 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Stubenküken mit Dattel-Couscous
1u. 20min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min