Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
40 min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 Min
Graupenrisotto mediterran
50min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Fencheleintopf
35min
Fenchel-Risotto
35min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Orzo-Pasta mit Hähnchen und Pesto
30min
Erbsen-Risotto
50min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 godz.