Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupensuppe
1h
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Rotkohl-Risotto
50min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Graupenrisotto
50min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Fenchel-Risotto
40min
Graupenrisotto mediterran
50min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h