Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 200 g Graupen
- 50 g Weißwein
- 450 g Geflügelfond, heiß
- 1 TL Salz
- 200 g Erbsen, TK
- 480 g Schweinefilet, in 8 Medaillons (à ca. 60 g)
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
1 Std.
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Graupensuppe
1 Std.
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35 Min