![Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/396D074D-342F-449F-AFBF-AA53AFFC9BFD/Derivates/23aa1e04-bdc6-414c-b3f4-e7fd66251d2f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2635 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Lasagne
1 godz. 10 min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 godz. 10 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2hod. 40min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1h 50 min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min