Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2635 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Chinakohl-Pizza
1 Std. 40 Min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 Std.
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min