![Fenchel-Tomatensugo mit Salami Fenchel-Tomatensugo mit Salami](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CE2F18FB-E2A9-4A0D-BE51-02D7AFF056B8/Derivates/3f2d3870-b6e9-4c78-ab53-83a778a4654f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 1 TL Fenchelsaat
- 150 g Salami, gewürfelt (ca. 5 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Streifen (ca. 5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Penne Rigate
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2861 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 9.6 g
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
40 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Soffritto-Erdäpfel
45min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min