Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Mangoldrisotto
50 min
Kürbisrisotto
55min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
40 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Fenchel-Risotto
35 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min