Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- ¼ TL Zimt
- 300 g Rotkohl, in Stücken (ca. 2 cm)
- 300 g Risottoreis
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Orangensaft
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 Min
Sauerkraut-Risotto
40 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min