Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Frankfurter grüne Kräuter (100 g), ohne Stiele
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 10 g Ghee
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, wenn möglich Ziegenfeta
- Pfeffer zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rucola-Risotto
35min
Erbsen-Risotto
50min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35min
Kräuterrisotto
45min
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1 godz. 5 min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Rotkohl-Risotto
50min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20min
Risotto mit Basilikum
40min
Tomatenrisotto
50min