![Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c872d8f4-5c5b-44b1-8272-cf4a7a16abcb/Derivates/429202ac-9e7d-48e4-91b3-48ab277b556e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Quinoa, bunt
- 1200 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g grüne Bohnen, frisch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 3 Scheiben Ingwer, frisch, dünn
- 20 g Sojasauce
- ¼ TL Chiliflocken
- 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 666 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Blumenkohl-Taboulé
2j 25 menit
Falsche Gnocchi
1 godz.
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Grüne Minestrone
45min
Artischocken-Tofu-Püree
10 min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Pilze mit Kichererbsen
9h
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Blumenkohl-Curry
30 min