Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Italienischer Gemüsetopf
10h
Grüne Minestrone
30 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Minestrone
40min
Minestrone mit Seidentofu
35min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Gemüseeintopf Ägäis
50 Min
Linsen-Curry-Eintopf
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min