![Italienischer Gemüseeintopf Italienischer Gemüseeintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/744032A0-71F1-4702-B287-BF44C0087853/Derivates/fef54ca4-ca2d-4306-a00c-5caa5045eb61.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Herzhafter Gemüseeintopf
40 Min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 Min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Kichererbsen-Eintopf
30 Min
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Linsen-Curry-Eintopf
35 Min
Gemüsesuppe alla Nonna
50min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min