![Bohneneintopf mit Feta Bohneneintopf mit Feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4722D4B1-A739-4279-842D-DEECCA08FAE7/Derivates/6a726804-b25c-496d-9e1b-cba215857223.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Dose Kichererbsen-Bohnen-Mix (Abtropfgew. 250 g)
- 400 g Feta, aus der Salzlake (2 Stück), in Würfeln (2,5 cm)
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln
- 300 g grüne Bohnen, gedrittelt
- 1 ½ EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1000 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2340 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Kürbiseintopf
1h 30min
Rote Linsensuppe
40 min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Bunte Bohnensuppe
50 min
Gemüseeintopf Ägäis
50 min