Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Rauchmandeln
- 400 g Wirsing, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 40 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Orecchiette (z.B. von DeCecco), siehe Tipp
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1645 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Möhren-Curry
1 Std. 10 Min
Rotkohl-Risotto
50min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Wirsing-Pasta
1 Std.
Grünkohl-Risotto
40 Min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Marinierter Gewürzlachs mit Romanesco-Risotto
13 godz.
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Möhren-Pasta
25min
Blumenkohl-Curry
30min
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 Min