Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1412 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 Min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 Min
Dreierlei Linsensüppchen
50 min
Linsen-Curry-Eintopf
35 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 Min