Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Majoran, abgezupft
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Schmand
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Erbsen, TK
- 200 g Fenchel, in dünnen Spalten, Fenchelgrün zum Garnieren beiseite gelegt
- 300 g Wirsing, in Streifen (1 cm)
- 1 Zucchini (150 g), halbiert, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1124 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Minestrone mit Seidentofu
35 dk
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Minestrone
40min
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Frühlings-Minestrone
45min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 dk
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Gemüsesuppe alla Nonna
50min