Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 300 g Dicke Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
300
g Erbsen, frisch
of 300 g Erbsen, TK, aufgetaut - 30 g Honig
- 10 g Sonnenblumenöl
- 300 g Birnen (etwa 2 Stück), reif, fest, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 1 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zimt
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 27.2 g
Alternatieve recepten
Steckrüben-Eintopf
45min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 godz. 40 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Grünkohl-Risotto
40min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Wirsingsuppe
35min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40min
Bunte Bohnensuppe
50 min