![Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9e2141c-2fce-4db2-aabe-6ed42531c1b7/Derivates/1fa5dd20-17a8-4b22-8cc3-03c30ad49bf1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (ca. 160 g)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- 2 TL gemischte Kräuter, getrocknet (z.B. italienische Art)
- 1 Schalotte
- 10 g Rapsöl
- 60 g Hirse
- 450 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 120 g weiße Pfirsiche, entsteint, in Stücken (siehe Tipp)
- 30 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2408 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Süßkartoffel-Ecken mit Käsesauce
35 min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Fencheleintopf
35 min
Kichererbsensalat mit Pampelmuse und Hähnchen
45 min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50min
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1ωρ. 15 λεπτ.
Hähnchenbrust mit Tomaten-Kräuter-Füllung
45 min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 min