![Spinattorte Spinattorte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/245654E7-C12D-46F7-84CF-1517E31EB19B/Derivates/12EB78F6-2182-4EB6-AE1F-D8B2138777EB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenkörner
-
150
g Gouda, in Stücken
of 150 g Emmentaler, in Stücken - 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g Butter, weich und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
- 100 g Doppelrahm-Frischkäse
- 1 TL Backpulver
- 250 g Magerquark
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Puffer
1 Std.
Spinat-Frittata
1 Std.
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 Std. 10 Min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Schinken-Zucchini-Fladen
45 Min
Kichererbsen-Nocken
50 Min
Blumenkohl-Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Omelette
35 min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Gemüse-Muffins mit Tomatensalat
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Puffer
30 min