Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 30 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 200 g Soja-Joghurtalternative natur
- 100 g Orangensaft
- 15 g Zitronensaft
- 20 g Rapsöl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
Salat
- 50 g Mandeln
- ½ Bund Minze, abgezupft (10 g)
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- 200 g Bulgur
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 min
Bulgursalat
35 min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Couscoussalat
50 min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Bulgursalat
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 godz. 30 min
Quinoa-Salat
35 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min