Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig,
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Blattspinat, frisch
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Süßkartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Pinienkerne
- 15 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Garam Masala
- 100 g Quark,
- 60 g Milch,
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3316 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1sa 20 dk
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40min
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Rüben-Dinkel-Galette
2 godz.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Quinoa-Pizza-Happen
1 godz. 30 min
Bohnen-Strudel
1 godz. 10 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1sa 5 dk
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min