Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 20 g Öl
- 100 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Weizenkleie (siehe Tipp)
- 60 g Magerquark
- ½ TL Backpulver
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 TL Pinienkerne
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 2 TL Johannisbrotkernmehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 150 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Rucola zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1249 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Petersilienwurzel-Tortilla
45 Min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 dk
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 Std. 40 Min
Nudelnester im Filoteig
1 godz. 20 min
Wurzel-Tortilla
1sa
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 dk
Paprika-Zucchini-Quiche
1sa
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Spinat-Tomaten-Omelette
40 dk
Ceasar Salad mit Kichererbsen
55 Min
Mini-Omelettes
35 dk