Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 20 g Öl
- 100 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Weizenkleie (siehe Tipp)
- 60 g Magerquark
- ½ TL Backpulver
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 TL Pinienkerne
Belag und Fertigstellung
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 2 TL Johannisbrotkernmehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 150 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- Rucola zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1249 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1 Std. 20 Min
Petersilienwurzel-Tortilla
45min
Vollkorn-Sandwiches mit Sellerie-Flusskrebs-Salat
35min
Mini-Gemüse-Quiches
1h 30min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Wurzel-Tortilla
1h
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 Min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35min
Brokkoli-Couscous mit Joghurt-Curry-Hähnchen
45min