Spinatpfannkuchen vom Blech
TM5 TM31

Spinatpfannkuchen vom Blech

3.9 (100 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Olivenöl
  • 130 g Mehl
  • 1 TL Weinstein-Backpulver
  • 4 Eier (Kl. M)
  • 100 g Milch
  • ¾ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • ½ TL Muskat
  • 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
  • 750 g Wasser, heiß
  • 300 g Blattspinat, TK
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • ½ TL Chiliflocken
  • 200 g Ricotta, glattgerührt
  • ½ Zitrone, unbehandelt, in dünnen Spalten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1814 kJ / 432 kcal
Eiwitten
16 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten