Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Bergkäse, in Stücken (2 cm)
- 200 g Maronen, gegart, geschält, vakuumverpackt
- 40 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 400 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (1 cm)
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 650 g Wasser, kochend heiß
- 250 g kurze Nudeln (z.B. Casarecce von DeCecco), siehe Tipp
- 150 g Milch
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Pasta
25min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 godz.
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Nudel-Porree-Topf
25min
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30 min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 min
Fetakäse-Gemüse-Sauce
35 min