Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Linsen-Auflauf
1h 20min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 Std.
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 Min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 Min