![Gemüseauflauf mit Quark Gemüseauflauf mit Quark](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5959392B-CE52-4137-B7C3-2DC0BDEFB61A/Derivates/7d125e24-2692-4a66-b808-4596fca2a04f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Linsen-Auflauf
1 Std. 20 Min
Zucchinispaghetti mit Frischkäsesauce
35 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 Std. 45 Min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1h 50 min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min