Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum EInfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 100 - 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
180
g Cheddar, in Stücken
of 180 g Gruyère, in Stücken - 150 - 200 g Ziegenfrischkäse, z.B. von Buko
- 4 Eigelb
- 200 g Crème fraîche
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Tarte provençale
1h 40min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Quiche Lorraine
50 Min
Spinattarte
1 Std. 20 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Käse-Tomaten-Quiche
1 Std. 20 Min
Speck-Apfel-Quiche
2 Std.
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.