Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Couscous
- 6 EL Olivenöl
- 10 Prisen Salz
- 200 g Wasser, kochend heiß
- 80 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 250 g Salatgurke, geschält, längs geviertelt und entkernt, in Stücken
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 15 Stängel Kerbel, abgezupft
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 25 g Zitronensaft
- 4 Prisen Pfeffer
- 60 g Cranberrys, getrocknet
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 - 2 TL Harissa-Paste
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Bunter Quinoa-Salat
50min
Bulgursalat
35min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35min
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35min
Bulgursalat
45min
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40 min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1 Std. 15 Min
Kartoffelsalat
1h 30min
Avocado-Gurken-Salat
20 min