![Blumenkohl-Taboulé Blumenkohl-Taboulé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D3E6DB1E-0ABE-4A04-A192-1482EEAAC4E1/Derivates/70B2AE39-2BAA-47EF-BF6F-16F83F8C531A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Blumenkohl, in Röschen
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Minze, abgezupft
- ½ Gurke (ca. 250 g), entkernt, in groben Stücken
- ½ EL Kreuzkümmelsamen
- 40 g Olivenöl
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, 20 g Saft ausgepresst
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Tomaten, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 822 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40 Min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 Min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Lauwarmer Pastinakensalat
1 Std. 5 Min
Blumenkohl-Curry
30 Min
Blumenkohl-Couscous
10 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 Min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3h 15min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5min