Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Vollmilch
- 6 Eier
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1336 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Wirsingtarte
1sa 30 dk
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 Min
Spinattorte
1sa
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1sa
Spargel-Omelette
50 Min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Gefüllte Auberginen
1sa
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 Min
Möhren-Kräuter-Omelette
50 Min
Blumenkohl-Puffer
30 Min
Spinat-Frittata
1sa
Spinat-Tomaten-Omelette
40 dk