Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Topinamburpüree
40 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Grünkohl-Risotto
50 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Mangold-Gnocchi-Salat
25min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.