Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2571 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grünkohlrisotto
40 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Fenchel-Risotto
40 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 godz.
Pastinakenpuffer
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Topinamburpüree
40 min
Mangoldrisotto
50 min