Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
of 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2376 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
35 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Fenchel-Risotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Grünkohl-Risotto
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 godz.
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Mangoldrisotto
50 min