Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnusshälften
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- Wasser zum Kochen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Birnen, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Sahne
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- 125 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Nudeln (z.B. Fussili)
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3437 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 Min