Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Birnen, weich, geschält, in Stücken
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schinkenwürfel, mager
- 250 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- 70 g Gorgonzola, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2048 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Risotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 dk
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 dk
Risotto mit Zucchini
50 Min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 dk
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 dk
Rucola-Risotto
35 dk
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 dk
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 dk
Mais-Risotto
35 dk