Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 30 g Butter
- 350 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 50 g Roséwein
- 400 g Erdbeeren, in dünnen Scheiben
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 50 g Ricotta
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2061 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Risotto
50 Min
Tomatenrisotto
50 Min
Risotto mit Birnen
55 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Tomaten-Risotto
35 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40 Min
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Bananen-Curry-Reis
45 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min