![Spinatrolle mit Ei und Käse Spinatrolle mit Ei und Käse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10EB0D50-04A2-4A9C-A8DE-2B5BF881F464/Derivates/7B94246B-E9DA-47CB-ACE1-7906452C8796.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Puffer
1h
Kohlrabitaler mit pikantem Omelette
30min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Blumenkohl-Pizza-Happen
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Brokkoli-Pizzen
40min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1h 15min