Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 150 g Milch
- 3 Eier
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Zucker
- 150 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- 400 g Rinderfilet, in feinen Streifen
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Soufflé mit Käse
45min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Polenta-Muffins
1h 15min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 Std. 10 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche Lorraine
50 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1h 35min
Kürbisauflauf
1h 50 min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Spinattorte
1 Std.