Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2472 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Risotto mit Varianten
40 Min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Risotto mit Zucchini
40 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min