Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2136 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilikumpesto
10 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min
Rucola-Risotto
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Pesto mit Zitrone
5 min.
Lachs-Linguine
30 min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 Min
Olivenpesto
15min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min