![Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7C642B2C-789F-458F-854A-A22123441D42/Derivates/0d5c1c0d-17fb-41c5-9f54-aee75a4990ed.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta-Gnocchi
- 50 g Mandeln
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 5 - 10 Blätter Basilikum
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 40 g Gluten
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
Tomatensauce
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 50 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2928 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Parmesancracker
20 Min
Tomaten-Burger
30 Min
Ricotta-Puffer
25 Min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Halloumi-Rösti mit Joghurt-Dip
1 Std.
Spinat-Soufflé mit Käse
45 Min
Falsche Gnocchi
1 Std.
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45 Min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50min
Käse-Profiteroles
45 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min