Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnüsse, ohne Schale
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch
- 900 g Milch
- 1 geh. TL Salz
- 1 Prise Muskat, gerieben
- 20 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten und für die Butterflöckchen
- 250 g Hartweizengrieß
- 2 Eigelb
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3069 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1 Std. 40 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Camembert-Galettes
1 Std. 40 Min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 Std. 30 Min
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.