Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pfannkuchen
- 5 Eier
- 30 g Öl
- ½ TL Salz
- 250 g Mehl
- 300 g Milch
Spinat-Schafskäse-Füllung und Fertigstellung
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Schafskäse, in Stücken
- 60 g Pinienkerne
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2166 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1sa 30 dk
Spinat-Feta-Taschen
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Grünkohltarte
2h
Paprika-Feta-Tarte
1sa
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1sa 30 dk
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1sa 30 dk
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1sa