Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 Std.
Porree-Pilz-Quiche
2h 10 min
Spargelauflauf
1 Std. 30 Min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.