Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Zartweizen Försterin
35min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20 min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1h
Gemüse-Crumble
1h
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40min
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20 min
Polenta mit Gemüse
1h 30min