![Sonnenweizen-Spinat-Auflauf Sonnenweizen-Spinat-Auflauf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC330707-85B8-4D55-AADF-A8EC397BC0A1/Derivates/A21CC60B-C282-464D-ADB4-189E821889AE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Gemüse-Crumble
1小时
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1小时 45 分钟
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1h 15min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Cremekartoffeln mit Spinat
50min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1小时
Bandnudeln mit Erbsensauce
30min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Gemüse-Schmarren
30min
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 分钟