Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Butter zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 10 g Speisestärke (2 TL)
- 50 g Sahne
- 200 g Mehl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Chorizo, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 200 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- ¼ TL Muskat
- 200 g Gouda, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10 min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 Std.
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1h 10 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Kartoffelpizza
1h 10 min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 Std.
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min