Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Butter zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sahne
- 1 Ei
- 2 TL Maisstärke
- 50 g Haferflocken (glutenfrei)
Belag
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 300 g Tomaten, geviertelt
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL gekörnte Brühe (glutenfrei)
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- Pizzagewürz (glutenfrei), nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2294 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Brot-Puffer
30 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Veggie-Rolls
45 min
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2 Std.
Gemüsebiskuit vom Blech
35 min
Gemüsepuffer vom Backblech
40 min.
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25 min