Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Paprika, gemischt rot und grün (ca. 700 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomate (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 40 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- 2 EL Koriander, gehackt, frisch oder getrocknet
Polentakruste
- 200 g Gouda, in Stücken
- 250 g Polenta (Maisgrieß)
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- ½ TL Salz
-
1
EL gekörnte Brühe
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Eier
- 200 g Milch
- 20 g Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Eintopf
30min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Kartoffelquickie
40 Min
Bohnen-Strudel
1 Std. 10 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 Min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15 min
Gemüse-Crumble
1 Std.
Gebackene Bohnen
1h 25min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1 Std.
Pikanter Reisauflauf mit Gemüse und Mozzarella
1h 20min
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 Min